وزیر راه خبر داد
تملک اراضی راه‌آهن رشت – آستارا تا پایان سال آینده/ هندی‌ها از چابهار نمی‌روند

وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاران هندی از بندر چابهار نمی‌روند، اعلام کرد: تملک اراضی راه‌آهن رشت – آستارا تا پایان سال آینده انجام می‌شود و روس‌ها هم هم‌زمان با تملک اراضی مطالعات فنی‌شان را انجام می‌دهند تا به محض تکمیل، ریل‌گذاری انجام شود.

به گزارش «سفر امروز»، فرزانه صادق اظهار کرد:از موضوعاتی که در این مدت پیگیری کردیم، ترانزیت و دیپلماسی راه است که در این شش ماه جلسات متعددی با کشورهای مختلف در خصوص کریدورهای مختلف برگزار شد. به جهت اینکه معتقدیم اگر قرار است توسعه اتفاق بیفتد و شتاب بیشتری بگیرد یکی از ارکان‌ ترانزیت و دیپلماسی است که باید با کشورهای دیگر داشته باشیم.

 

برخورد با ایرلاین‌های متخلف

وزیر راه و شهرسازی در خصوص قیمت بلیت هواپیما و چگونگی برخورد با ایرلاین‌های متخلف گفت: بلیت هواپیما به دلیل اتفاقاتی که در گذشته افتاده بود و دولت از قیمت‌گذاری منع شده بود، حواشی را به همراه داشت. ما نیز بر مصوبه تعزیرات تاکید کردیم‌ زیرا ایرلاین‌هایی وجود دارند که قیمت‌ها را براساس نوع خدماتی که به مردم می‌دهند روی اصولی که باید تعیین نمی‌کنند و ما نیز پیگیر هستیم‌ که شأن مردم حفظ شود.

وی همچنین افزود: سازمان هواپیمایی نیز بیانیه‌ای در این خصوص صادر کرد که اگر ایرلاین نرخ را بالاتر از عددی‌ که باید، ببرد و خدمات متناسب با آن ارائه ندهد چه تبعاتی برای آنها خواهد داشت و روی مجوزهای آنها نیز ورود خواهد شد.

 

ناترازی در ناوگان ریلی مشهود است 

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به حوزه ریلی نیز اشاره کرد و گفت: ناترازی در ناوگان ریلی مشهود است و بررسی روش‌هایی که بتوانیم میزان لکوموتیو و واگن در حوزه بار و مسافر را ارتقا دهیم و به خدمات‌رسانی در حوزه ریل شتاب دهیم مهمترین موضوعی است که به آن ورود کرده‌ایم.

وی افزود: بخش خصوصی نیز در این بخش نقش مهمی را بازی می‌کند و همکاری‌هایی با آنها داریم.

 

تملک اراضی راه‌آهن رشت – آستارا تا پایان سال آینده 

وزیر راه و شهرسازی در خصوص تکمیل راه‌آهن رشت – آستارا نیز گفت: یکی از موضوعاتی که پیگیری می‌کنیم تکمیل راه آهن رشت – آستارا است که البته ملاحظات حقوقی در این قرارداد وجود داشت.

صادق افزود: موضوع دیگر در این راه آهن خرید تملک اراضی بود. طرف روس می‌گوید باید تملک اراضی تمام شود و بعد وارد عملیات شوند. بنابراین این وعده را می‌دهیم که تا پایان سال آینده خرید اراضی این مسیر انجام شود. روسیه هم پذیرفت که هم‌زمان با تملک اراضی مطالعات فنی‌شان را انجام دهد تا به محض تکمیل، ریل‌گذاری انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در خصوص تکمیل راه آهن رشت – آستارا توافق سه جانبه‌ای میان روسیه، آذربایجان و ایران انجام شده است، گفت: کشور آذربایجان به شدت روی موضوع خط آهن مشتاق است و تضمین پنج میلیون تن بار را با روسیه گرفته است. البته ما پیش بینی حمل ۱۵ میلیون تن را از مسیر ریلی داریم.

وی عنوان کرد: با توجه به بضاعت و پتانسیل ریل و جاده کشور با روس‌ها نقشه‌های همکاری‌‌های حمل‌ونقل را مبادله کردیم. همچنین روس‌ها از همکاری منصرف نشده‌اند و پیگیر آن هستند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: در خصوص اتوبوس ناترازی‌هایی وجود دارد که پیگیر برطرف کردن آن هستیم.

وی عنوان کرد: در طول دو سال گذشته بیش از ۸۰۰ نقطه حادثه خیز شناسایی شده است. بخش زیادی از آن اصلاح شده و مابقی نیز در سه ماه اول سال بعد اصلاح می شود. همچنین تا پایان سال اگر ایرادتی در خصوص دوربین های نظارتی در جاده ها وجود داشته، سازمان راهداری نسبت به اصلاح آن اقدام می کند. اصلاح گاردریل، نورپردازی‌ها، خط کشی، روکش ها در نقاط حادثه خیز نیز برای سفرهای نوروزی در دستور کار است.

وی گفت: در اتوبوس‌های بین شهری ناترازی داریم. حداقل به ۶۰۰۰ اتوبوس نیاز داریم تا به تعادلی در این بخش برسیم. مشکل کمبود بلیت هم در نوروز و هم اربعین بیش از پیش مشهود می شود. در حوزه واگن و لکوموتیو هم شرایط به همین صورت است.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: به دنبال این هستیم که بنابر ظرفیت‌های قانونی، واردات در این دو حوزه انجام شود.

پیام بگذارید

آخرین اخبار

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00