گزارش نشست هتلداران کشور با وزیر – بخش نخست
کمیته بررسی زیان‌های گردشگری از جنگ ۱۲ روزه تشکیل می‌شود

سفر امروز: نشست جامعه هتلداران ایران با وزیر و معاون گردشگری کشور برگزار شد.

به گزارش «سفر امروز» روسای جوامع هتلداری استان‌ها و مناطق آزاد ایران، مدیران گروه‌های هتلداری و تعدادی از روسای تشکل‌های گردشگری کشور عصر یکشنبه ۸ تیر طی نشستی در هتل باباطاهر تهران با سیدرضا صالحی امیری وزیر و انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری وزارتخانه دیدار و گفت‌وگو کردند. موضوع این نشست بررسی چالش‌های صنعت گردشگری و به طور مشخص هتلداری کشور پس از جنگ ۱۲ روزه اخیر بود.

در این نشست، وزیر گردشگری از هتلداران به خاطر همکاری‌هایشان با مردم و دولت در جریان شرایط اضطراری اخیر تشکر کرد.

 

حمزه‌زاده: هتل‌ها همکاری‌های زیادی با مردم داشتند

 

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در این نشست گفت: هتل‌های سراسر کشور نه‌تنها کنسلی‌ها را بدون جریمه پذیرفتند، بلکه تخفیفات ۵۰ تا ۹۰ درصدی لحاظ کرده و برخی حتی خدمات رایگان به مسافران و آسیب‌دیدگان ارائه کردند.

جمشید حمزه‌زاده افزود: در بعضی نقاط کشور در این فصل بالاترین درصد اشغال را داشتیم اما به دلیل کنسل شدن رزروها این فصل پررونق برای آن‌ها از بین رفت و زیان هایی برجا گذاشت.جا دارد برای جبران این زیان ها تدبیری اتخاذ شود.

او به آمادگی هتل‌ها برای مدیریت شرایط بحرانی اشاره کرد و گفت: هتل‌ها با افزایش ظرفیت از طریق تخت‌های اضافی و خدمات پذیرایی، آماده پاسخگویی به تقاضای ناگهانی هستند. خوشبختانه تاکنون مشکلی در تأمین غذا، آب یا انرژی نداشته‌ایم.

 

شیروانی: تشکیل کمیته بررسی خسارت‌ها ضرورت دارد

 

نایب رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران هم به ضرورت برنامه‌ریزی برای کاهش خسارت‌های ناشی از جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد.

شهرام شیروانی گفت: جا دارد کمیته‌ای برای بررسی و رسیدن به راه حلی برای کاهش خسارت‌ها تشکیل شود.

او که در مقام مالک هتل باباطاهر،  میزبان نشست هم بود،  ضمن خیر مقدم به حاضرین، عنوان کرد: در استان تهران نزدیک به ۱۳ هتل با بیشترین تخفیف حدود ۱۱۰۰ نفر از افراد آسیب دیده را اسکان دادند. ضمن این‌که از افراد برای لغو کنسلی‌هایشان هیچ جریمه‌ای دریافت نکردند.

او افزود: هتلداران همیشه پای کار بوده‌اند و به عنوان سرباز وطن پای کار آمده‌اند. در حالی که خیلی از همشهریان عزیز ما از شهرها خارج شده بودند، هتل‌ها در کنار دولت بوده‌اند و خدمات دادند.

 

اسکندریون: سامانه‌های رزرواسیون باید کنترل شوند

 

دبیر و عضو هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران هم به مشکلات پیش آمده از سوی شرکت‌های رزرواسیون اشاره کرد.

کامیار اسکندریون با بیان این‌که یکی از اساسی‌ترین مشکلات صنعت هتلداری در این سال‌ها ناشی از تخلف‌هایی است که بعضی از سامانه‌ها مرتکب می شوند توضیحاتی ارائه کرد.

دبیر و عضو جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در این باره توضیح داد: درخواست تشکل ملی هتلداران این است که وزارتخانه ترتیبی اتخاذ کند که فعالیت این سامانه‌ها نظم و نسق بگیرد. یعنی باید کنترل ویژه‌ای روی این سامانه‌ها وجود داشته باشد. متاسفانه موارد متعددی پیش آمده و شکایات مختلفی به دبیرخانه جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران  ارائه شده است که افرادی با گله از هتل‌ها خواستار بازگشت مبالغی بوده‌اند که طبق قانون باید به آن‌ها بازمی‌گشت اما بازنگشت. مسافران اتاق را از طریق سامانه‌های رزرواسیون رزرو می‌کنند و وقتی کنسلی داشته باشند نمی‌توانند مبالغ‌ را از سامانه‌ها دریافت کنند. چون از طریق سایت‌ها رزرو کرده‌اند، این سامانه‌ها پول مردم را برنمی‌گردانند به آنها می‌گویند که هتل‌ها پول‌شان را عودت نمی‌دهند! جا دارد وزارتخانه در این زمینه کمک کند تا مشکل حل شود.

 

صالحی امیری: جذب هدفمند گردشگران خارجی، کلید نجات صنعت است

 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم ضمن استقبال از پیشنهاد نایب رئیس جامعه هتلداران گفت: تشکیل کمیته‌ای متشکل از نمایندگان هتلداران و تشکل‌های گردشگری بسیار پیشنهاد خوبی است و ما هم چنین برنامه ‌ای را مد نظر داریم. این کمیته با همکاری هتلداران باید گزارشی دقیق از وضعیت کنونی و راهکارهایی برای جبران خسارت‌ها به دولت ارائه دهد.

صالحی‌امیری با اشاره به روند صعودی گردشگری ورودی پیش از جنگ بین ایران و اسرائیل، گفت: سال گذشته بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد ایران شدند که نشان‌دهنده بازگشت کشور به مدار گردشگری بین‌المللی بود، اما جنگ اخیر این روند را مختل کرد.

او با تأکید بر اهمیت دیپلماسی گردشگری، اظهار داشت: جذب هدفمند گردشگران خارجی، کلید نجات صنعت گردشگری است.

 

محسنی بندپی: قبل از شروع جنگ، گام‌های بلندی برای گردشگری برداشتیم

 

معاون گردشگری کشور هم گفت: قبل از شروع جنگ، گام‌های بلندی برای گردشگری برداشتیم. از جمله باید به رایزنی‌هایی اشاره کرد که در سطوح بین‌المللی و در جریان سفرهای خارجی رئیس جمهور محترم و وزیر محترم انجام شد.

انوشیروان محسنی بندپی در این بتاره افزود: گام‌های خوبی پیش از جنگ برداشتیم، اما حملات رژیم صهیونیستی فضا را بر هم زد. با این حال و در همین شرایط، اقامتگاه‌ها در بسیاری از نقاط کشور تا ۹۰ درصد تخفیف لحاظ کرده‌اند و بوم‌گردی‌ها رایگان اسکان داده‌اند. برای اولین بار از صندوق توسعه ملی وام گرفتیم و اگر قرار باشد دولت کمکی کند، اولین وزارتخانه‌ای که سهم می‌گیرد وزارت میراث فرهنگی است.

پیام بگذارید

آخرین اخبار

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00